fredag 11. februar 2011

Fredagsfavoritter fra Epla har k o m m e t i hus

Jeg synes det er godt å ha hverdagsting rundt meg som jeg synes er visuelt v a k r e for at jeg skal trives hjemme. Jeg har ikke vært så flink til å prioritere dette tidligere, men denne uka har jeg har jeg slått på stortromma og bestilt mine absolutte hverdagsfavoritter fra Epla.


byVeronica
Veronica Loennechen har mest stæsj for oss jenter i butikken sin byVeronica. Hun holder på å selge ut de siste heklede kjøkkenklutene sine nå. Jeg måtte bare bestille et par pakker kopptua før det var for sent. Her er butikken hennes. Skynd deg du også hvis du vil ha slike flotte kluter! Ellers kan du finne mye fint der til deg selv og til venninnegaver. Hun har også en blogg  hvor hun viser ting hun lager. Her kan du finne flotte bilder av ting hun syr, hekler og strikker.

Disse oppvaskklutene er så g o d e. Jeg skal aldri igjen kjøpe flere på matbutikken.
Epla og hjemmelaget er tingen for at kjøkkenet mitt skal blir rent...
 
Strand
Her er det nye favoritter av brukte stoffer. Unni Strand trykker på stoffene med egne motiver med silketrykk før hun syr nye produkter av dem. T-skjortene hun trykker på er økologiske og fair trade.

Strand er ofte å se på forsiden av Epla, for mange velger henne ut som sin favoritt. Hun har også vært flere ganger på førstesiden av Etsy. Det er en bragd å klare det med så mange tusenvis av selgere.
Besøk butikken hennes på Epla her og bloggen hennes her. I tillegg til å selge tingene hennes på Epla, kan du få kjøpt de på Etsy, Eiker Gårdsysteri, House of Foundation, Lin & Papir og hos Rundt & Rundt Redesign i Kabelvåg.

Unni har også skrevet ned noen flotte tips til deg som vil starte butikk på Epla eller noe liknende.

Jeg brukte myyye tid på å lese disse før jeg startet, og ventet lengre enn jeg hadde tenkt med å starte butikk for jeg ville at bildene av produktene mine skulle se bra ut. Det var ikke gjort i en fei. Spesielt ikke for meg som ikke kjente så godt til instillingene på kameraet mitt. Jeg har jo som du vet åpnet butikken min, men fremdeles jobber jeg med å forbedre bildekvaliteten og annet.


Disse hærlige kjøkkenhåndklærne i lin er kommet i hus fra Unni.

Budeiesøm
Nina Strid driver butikken Budeiesøm på Epla. Jeg må bare glise når jeg hører det navnet. Nina bor på gård, derav opphavet til navnet. Nina lager primært produkter av gamle dynetrekk i retromønster. Mye lappeteknikk. Hun er kjent for sin superduper nøyaktighet i bloggverden, og vil du ha god kvalitet på søm i tillegg til visuelt vakre produkter kjøper du av Nina. Det går i puter, tepper, julesokker, hjerter, vesker og kjoler til små prinsesser. Nina skriver også bloggen Dill og Dall og Sånt. Der skriver hun om ting hun lager og andre ting som opptar henne. Hun har også en liten Budeiesømbutikk du kan gå inn i fra bloggen.

Vi har en mørk grå sofa.
Nå når det begynner å bli lysere ute kjente jeg at jeg trengte litt farger for å dekke den til med.

Derfor har jeg kjøpt et slikt stort teppe av Nina i blåturkis og lilla toner.
Det er n y d e l i g.

Dette liknende teppet på bildet under er fremdeles til salgs, så løp og kjøp. 
Kos deg litt på Epla idag du også da....
...du vet du f o r t j e n e r det...smil...

Fin fredag!


9 kommentarer:

 1. Ååå - jeg elsker de butikkene du har nevnt! har handlet fra både byVeronica og Strand og vært superfornøyd hver gang :) Og klutene til Veronica er de BESTE! ha en super fredag :)

  SvarSlett
 2. å så mye fiiiint!
  *ønske-ønske*
  &
  en riktig god ♥ helg til deg!
  klem

  SvarSlett
 3. H E R L I G blogg du har!
  Takk for gode tips, er inspirert av dine gjenbruk lommebok og har såvidt begynt å samle kartonger!
  kanskje på tiden å ta opp strikketøy og strikke enda flere krone pannebånd (har tidligere strikket en grønn til hoppende gutten og en hvit til cheerjenta!
  God helg!
  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 4. Hei Siw.
  Tusen, tusen takk for superkoselig omtale.
  Nå ble jeg glad!
  Og jeg må jo si at jobben du gjorde i forkant av butikkåpningen din har gitt resultater, for butikken din ser skikkelig strøken og flott ut!

  God helg!

  SvarSlett
 5. Takk for gode tips - de klutene har jeg sett på før - kjempefine :)
  Og Budeiesøm - helt fantastisk fine ting den dama syr!
  Ønsker deg ei fin helg!

  Marit

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har velfortjent handlet deg ;)
  Jeg har enda til gode å handle på Epla, fortsatt nybegynner her i blogglandia jeg ser du. Men må kanskje gjøre noe med det nå snart...
  Har en Award til deg inne hos meg :)
  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 7. Takk snille deg for bursdagshilsen! De vokser fort opp, altfor fort! He he;) Kommer det til det steget som du forteller om, er det bare en ting å gjøre- de må tvangskoses!
  Good helg til deg:))
  Klem Pøbelen

  SvarSlett
 8. Oioiii...såå utrolig stas!! Tusen takk for at jeg er med blant favorittene og den flotte omtalen!! Sånne ting varmer mer enn du aner!:) Er også begeistret for Strand og Budeiesøm, der finner man masse fint!! Men, det gjør man jaggu hos deg også!:)

  SvarSlett
 9. Så mange bra tips! Sånne kluter trenger jeg også.

  Gleder meg enormt til å se bildet ditt i ramme. Jeg syntes det var vanskelig å finne den rette og nå er jeg spent på hva du går for ;-)

  Ønsker deg en super lørdag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...