mandag 7. februar 2011

Vakre barneklær fra Jumina

Jumina er en sesong til et såkalt hand made brand. Det vil si at klærne blir laget i eget verksted. Førstkommende vår og sommer 2011 er kun i økologisk bomull og gjenbruksmaterialer. Fra sesongen etter dette høst/vinter 2011 vil klærne være i økologisk fairtrade sertifisert bomull og i ull. Den kolleksjonen blir produsert i Norske fabrikker og fairtrade i India.

Det er ikke ofte jeg blir sittende å stirre på klær, men disse barneklærne og bildene fra norske Jumina er bare så  f a n t a s t i s k vakre. Se selv og nyt....


Dette bildet er fra den kommende 2011 kolleksjonen.


Vinter 2010


Vinter 2010


Høst 2010


Damen bak dette vakre klesmerket er Elisabeth Grønning Rognmo opprinnelig fra Stavanger, men nå boende på Ottestad i nærheten av Hamar. Der har hun også et lite galleri bygd av høyballer, hvor det er mulig å få kjøpt klær til små prinsesser. Nettbutikken er stengt for øyeblikket for Elisabeth er opptatt med å lage ferdig klærne til vår- og sommerkolleksjonen. Rundt mars åpner den igjen og da kan du klikke her for å komme dit.

Klærne er blitt veldig godt tatt imot i utlandet på internasjonale messer. Elisabeth er i tillegg på utkikk etter norske butikker som kunne passe for hennes klær. Kjenner d u til noen, kan du kontakte henne på mail elisabeth@jumina.no.

Ønsker deg en fortsatt vakker dag...

10 kommentarer:

 1. Stilige og spesielle klær!! :) Kom på det med kjolemønsteret! Jeg har ikke gjort som i mønstret i halsen, har bare sydd på en kant med skråband jeg, og tredd strikken i den. Nå driv jeg forresten med givAway-premie! Det blir noe KNÆSJT!! :D
  Ha en fin kveld! Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Åhhh, sukk...
  Forstår ka du meine. De var aldeles nydelige, både klærne og bildene.

  Takk for at du dele :o)
  Sku barra hatt ei lita prinsesse nå..

  SvarSlett
 3. Åh, ja! Nydelige bilder. Hvordan får man til slike fantastiske produktbilder?

  SvarSlett
 4. nydelige bilder av spesielle, flotte klær:) Vet vel ærlig talt ikke om jenta vår ville hatt på seg slike klær, kanskje da hun var liten;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Artige ting du lager av vinylplater :) Å det kjempe fine pannebåndet du har strikket til niesen din.

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

  SvarSlett
 6. hei hei!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Det er ganske enkelt å sy! Jeg er jo helt grønn selv, men det gikk jo greit!

  Jeg har foresten vært innom epla butikken din for et par uker siden!! Kjempe flotte klokker og vaser!! :)

  SvarSlett
 7. Så spennende!! Digger det første bildet. Gjett om jeg skal følge dette merke ;-)

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 8. For et fantisktisk bilde av hun dama på det øverste bildet. WOW. Og WOW til Bambiklokkene to be ;-) Signe

  SvarSlett
 9. Hei og takk for koselig melding :) Flora er et nydelig navn, det kan ikke være mange som heter det? Hun kan få bloggadressen min når hun blir Frue - hi,hi:)
  Nydelige kjoler - og så flotte ting du viser under her! Så kule klokker!! Jeg må visst inn på eplabutikken din :)


  Ha en fin kveld!
  Kjersti/FlorasFrue

  SvarSlett
 10. Hei igjen! Frekk du liksom :p Jeg var jo veldig glad for noen innspill:) Det som var greia var at jeg hadde begynt på skjerfet, og håpa på at noen skulle skrive det! Og det var det jo!
  Så da ble jeg fornøyd da vet du!! :) Jeg har vært på sykurs igjen i kveld, og det har jo vært sååå mange innom å "trekkt" lodd imens! MORRO! Ha ei god natt! Klem.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...