fredag 11. november 2011

Fredagsfavoritter...farsdag


Mine Fredagsfavoritter
fra Epla idag, er til alle pappaer der ute
Jeg er vell kanskje litt sent ute hvis du skal kjøpe
disse nå, men så er det jul snart
å da vet du...Poster, CecilieRott
Space invader genser, Knittinglady
Pute, Marianne Moe

Jeg har slått litt på stortromma idag.
Vi er vanligvis ikke så generøse her hjemme på farsdager
Blir som regel noe hjemmelaga, en god
vin eller en god film...

Hva pleier å være farsdagsgave
hjemme hos dere?

Her kan du se mine tidligere

Fin
fre
dag

16 kommentarer:

 1. Vi er ikke så veldig på farsdag og morsdag her hos oss. Det blir en god frokost, og når barna var små ble det noe fint de hadde laget på skolen.

  Fine ting du har funnet frem! Ha en herlig helg! Klem

  SvarSlett
 2. Koselig at du husker på far også :) God helg til deg!

  SvarSlett
 3. det var fine gavetips til pappan ja:) De siste par årene har han fått adventskalender i farsdagsgave. Men nå er jo vesla så stor at det blir hun som får kalender i år. Husbonden har ønsket seg noe så spennende som sokker... Og sjokoladekake. Så det skal han få:)

  SvarSlett
 4. Her er det sjokoladehjerter på senga som gjelder på farsdag :) Er ikke så innmari glad i det voldsomme kjøpe"presset" som butikkene legger opp til i forkant av sånne dager... "Farsdag" liksom?? Er det ikke det ganske ofte da?? ;) Neida.... LITT oppmerksomhet er vel greit? Og artig for barna :)

  SvarSlett
 5. Hei :) Så fine ting du har funnet frem fra Epla .
  Vi har ikke feiret det så mye de siste årene vi . Når sønnen ( nå 14 ) var liten, var det kaffe på senga, hjemmelagd kort , kake og en liten gave :)


  God helg !
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Fine fine tips, og lurt å sjekke innom epla når man skal finne gave til de mannfolka...jeg sliter hvert år med å finne julegave til mannen og pappan min og brødrene mine... og bra du minte meg på farsdag. jeg liker jo såå godt å få oppmerksomhet på morsdagen, så da må vel jeg prøve finne på noe til farsdagen også.
  og du jeg liker de bordbrikkene du lager sååå godt!!! jeg har tenke at jeg og må prøve meg på det. genialt og vakkert rett og slett. du er såå flink altså!
  klem klem

  SvarSlett
 7. Fine ting du har funnet frem, men selv om jeg strikker ganske fort, rekker jeg nok ikke en Mariusgenser til søndag. God frokost skal han få (min mor kommer nemlig på besøk, så da er den saken ordna) og så skal jeg med jentene til byen å kjøpe en liten "oppmerksomhet".
  God helg, Snuppa!
  klem

  SvarSlett
 8. liker spaceinvader-genseren!!
  ingen farsdag her heller, det får heller ungene sjøl ta seg av hvis de har lyst;) Det er jo ikke mannedagen! hoho:)

  SvarSlett
 9. Farsdag? Ja min far er i Russland akkurat no, og mannen i huset han er andre sitt ansvar :)

  Klem!

  SvarSlett
 10. Hei! Leste på en eller annen blogg (husker ikke hvilken akkurat nå) om julekalender og for og i mot pakkekalender og sånt. Så du hadde skrevet en kommentar om aktivitetskalender og synes du hadde skikkelig bra aktiviteter! Dessert før middag og male de voksne i ansiktet. DET skal jeg skrive bak øret og ta med til barna blir større :) syns det var knallgøy. God helg!

  SvarSlett
 11. Vi har nettopp fått oss båt, så mannen har fått kartbok over norske båthavner. Kombinert bursdags- og farsdagsgave. Det var midt i blinken.
  Ellen :)

  SvarSlett
 12. Hei på deg!! Fine favoritter til far!! Her i huset er det som regel ei lita pakke og mest kos :) Skjønner at det må være trasig ang leksene ja. Eskil hadde ei periode da han beynte å lese at han ikke ville gjøre det på "kommando",så da måtte vi bare vente til han var klar sjøl. Man kan jo egentlig ikke forvente at en 5 eller 6 åring skal kunne lese i 1.kl! Men det er ikke så lett når det er leselekser og den skal leses 5 ganger,det er mange krav som settes. Her har de veldig godt grunnlag fra barnehagen, det og har nok endel og si. Dessuten er de så få, så da har jo lærerinna mer tid med hver enkelt. Godt med frihelg nå ihvertfall, det bygges lego for fullt!! :) Ha en fin lørdag! KLEM.

  SvarSlett
 13. Hello frøken!
  Så koselig og lang hilsen fra deg på bloggen min da! Koselig :)
  Hjertene kaspara syr er jo sååå fine. Har ett, men ønsker meg fler *ler* Kan nok hende jeg betiller noe mer før jul :)

  sv : Pia? Jeg heter jo Ida da *ler*

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 14. Takk for koselige kommentarer inne hos meg! jeg syntes det hadde vært kjempe gøy om du låner bilder av kaken innpå foreldremanualen.no og linker til bloggen min! Så gøy! tusen takk for det!

  SvarSlett
 15. Flotte favoritter, spesielt spaceinvadergenseren. Den var pur gull!!

  God lørdagskveld til deg og dine! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...