tirsdag 15. mai 2012

Min barndomsdrøm


Nå når vi endelig får litt 
større plass, er det mange ønsker
 som skal innfris

Da jeg var lita,
misunte jeg alltid en venninne som 
hadde ribbevegg hjemme

Derfor hadde
jeg et ønske om at det 
skulle mine unger få


Kom over en liknende sak nå
 på Finn til 150 kroner. Kastet meg over 
telefonen, og så var den vår. 
Hurra!!

Om ungene vil ha
den er en annen sak...
Jeg vil ha den! 

Nei da...
De er storfornøyde
de også...hehe
 
Har du en
barndomsdrøm som du venter 
på å oppfylle?

Fin 
dag
te

12 kommentarer:

 1. Jeg hadde ribbevegg på lekerommet til meg og lillebroren min når jeg var liten. Husker at det var kjempegøy å leke med den!
  Bra kjøp:-)

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha ribbevegg!!

  SvarSlett
 3. Vi har ribbevegg ute...er det litt snedig?
  Tror vi må fikse en ikke også etterhvert.
  Og jeg drømmer om en liten Sylvanian family med hus og campingvogn :D Men jeg greier ikke å bestemme meg for hvilken familie...

  SvarSlett
 4. Altså, fikse en ribbevegg inne :D

  SvarSlett
 5. Heisan Siw
  Grattis med ribbevegg! Nå kan du henge og dingle litt innimellom og filosofere over livet, he,he.
  Min store store barndomsdrøm var en lekestue i hagen noe jeg aldri hadde.
  Gutta fikk lekestue av svigerfar da de var små og det var veldig artig å innrede den og pusle i den med gutta.
  Fin senkveld til deg, Siw!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Kjempekupp, det er som det er gitt for pengene!
  Barndomsdrøm ja; de fleste mine dreide seg om reiser; tenk å få gå på den kinesiske mur, tenk å få dra til Venezia og Istanbul, og tenk, så har jeg gjort det, alt sammen! Jeg har til og med vært i Ravenna og sett på mosaikkene i kirkene der, det var mer en ungdomsdrøm, men oppfylt den også. Det sier litt om den velstanden vi lever i, her i landet vårt. Drømmer som virket helt uoppnåelige da jeg var barn i alle fall, er fullt mulig å få til for de fleste, eller i alle fall for mange, i alle fall om man tar tiden til hjelp og sparer.Jeg har en til, forresten; å dra med den transsibirske jernbanen....
  Ribbevegg har jeg derimot ikke drømt om, men kankje jeg skulle det? Ikke dumt

  SvarSlett
 7. ribbevegg! det er jo lykken ;) husker jeg var liten og slank, og krøp bakom ribbeveggen, og ned igjen på undersida..haha!

  SvarSlett
 8. Så kult med ribbevegg! Det var faktisk et av mine store ønsker også! Jeg hadde en ganske lang ønskeliste med sånne litt store ting, når jeg tenker etter, turnringer fra taket, rosa tapet med hvite skyer (det fikk jeg til slutt), vannseng, himmelseng, dukkehus, lekestue, svømmebasseng, jeg får gi meg der! Men jeg ønsker meg vel egentlig ingen av disse tingene mer, bortsett fra kanskje den ribbeveggen!
  Og så må jeg bare til slutt nevne at da jeg ble med Harald hjem til barndomshjemmet hans for første gang, for ca 17 år siden!!, så oppdaget jeg at han, den heldiggrisen, hadde vokst opp med ribbevegg i kjellerstua.
  Lykke til med ribbeveggen!
  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 9. Hihi, husker en serie som gikk på nrk i min ungdom som het Alke (eller noe sånt), han fikk ribbevegg i bursdagsgave, var morsom den serien:) men gratulerer med ribbevegg, blir moro det:)

  SvarSlett
 10. Ribbeveg i barnerommet! Det hadde jeg aldri tenkt på! Jeg kan ikke si at jeg var så særlig glad i trening og lignende aktiviteter- bortsett fra sykkel da-og det er jeg fortsatt ikke egentlig... ;) Men drømmer hadde jeg, mange drømmer! Som 6åring ville jeg bli astronaut-snakk om realistiske drømmer! Den drømmen forsvant ca 2 år etter og gav sin plass til nye. Jeg begynte å drømme om et stor privat bibliotek-leserom, med hyller fra gulvet til taket,hvor man kan lese i fred og ro. Det har jeg fått, ikke her men hjemme hos mamma og hos svigerforeldre har vi fine store leserom! :)Og så drømte jeg om et eget verksted-studio, hvor jeg kan holde på med alt som jeg liker og eksperimentere med alt som jeg ikke kan ennå...Denne drømmen har delvis gått i oppfyllelse...Jeg har et eget verksted nå, men det er altfor lite...Jeg ser for meg fortsatt et enormt studio i en gammel bygning, hvor jeg kan jobbe med alt fra sløyd til søm og maleri osv... Og en liten stue-kjøkken-alt i åpen planløsning- hvor venner kan komme og kose med en kopp kaffe... Et rom hvor den kreative prosessen skal få lov til å etterlate spor på gulvet og benkene, hvis du skjønner hva jeg mener...Kanskje får jeg det til en dag... :)

  SvarSlett
 11. Så stilig å få en egen ribbevegg - man trenger å henge litt, innimellom:) Jeg kunne tenkt meg en av de gamle benkene som fantes i barndommens gymsaler, jeg - aner ikke hvor jeg skulle hatt den, da;)

  Fin 17. mai til deg og dine - klem fra Bente.

  SvarSlett
 12. Så kult med ribbevegg da, det er jo supermorsomt!! Heldig du som fikk tak i den!

  Legger meg til som følger jeg, riktig god helg til deg :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...