onsdag 4. juli 2012

Kom og kjøp! ...og bidra til barndomsminner

Hvem har ikke barndomsminner med seg selv sittende og selge saft i fortauskanten.

Ble litt nostalgisk da jeg så på mine unger idag jeg. Tenkte for meg selv at dette er noe de kommer til å tenke tilbake på når de blir eldre. Kriblingen i magen før man helt tørr å spørre de som går forbi, og mestringen og gleden når man på slutten er erfarne selgere som har samtalet med mange forbipasserende.

De hadde ikke innsamling til en bestemt sak, så jeg sa de skulle ta 2 kroner for koppen. Da får vi i alle fall tilbake halvparten av hva solbertoddyen kosta.Lillebroren var litt mer frampå enn storesøstra. Overhørte en samtale med en mann som gikk forbi og lillebroren. Han hadde ikke penger med seg, sa mannen. Hvor har du penger da, sa guten. I bilen, sa mannen. Kan du ikke hente de da, sa guten. Jo, det kan jeg forsåvidt, sa mannen og gikk og hentet de. Blir vell selger av han der tenker jeg...

I morgen tar vi siste del av flyttelasset med oss til et midlertidig sted mens vi venter på at huset vårt skal bli ferdig.

Vil du følge tettere med hva som skjer i min hverdag fremover, er jeg oftere på Instagram enn her inne. Brukernavnet mitt er revinyl. Instagram for dummies finner du inne hos Elisabeth i Innerst i veien.

Eplabutikken har stengt en stund nå. Ønsker du å handle ReVinyler i sommer, finner du de hos Terra Design på Skøyenåsen i Oslo, og hos Kunstlåven i Seljord.

Ha det fint så lenge ♥

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Jag är helt fast i Instagram så jag ska leta upp dig på en gång! :-)

  SvarSlett
 2. JA, her gav du meg barndomsassosiasjoner; men vi solgte ikke saft, vi solgte fisk som vi fisket selv. Fire sei på krona, dvs 25 øre stk. For inntekten kjøpte vi lakriskarameller. Jeg tror nok sønnen din har et kremmergen, ja. Så spennende med flytting. Jeg holder på å instagramme innimellom jeg også, tror det er lisebr1 som er brukernavnet mitt, som i første del av hotmailadressen min. Jeg skal sjekke opp deg og bildene dine!

  SvarSlett
 3. Så kos med en sånn liten saftbod da :) Lykke til med flytting og prosjektene som følger med det :) Fant deg på Instagram og sendte en request. Jeg er tiram78 :)

  SvarSlett
 4. Dette får meg til å tenke på den gangen søsteren min og ei venninne laget tegninger som de gikk rundt og solgte til en god sak (det viste seg at den gode saken var dem selv og at målet var kiosken...)det endte med at de måtte gi pengene tilbake til de snille giverene;)..godt at det ikke var tilfellet her;) Så spennende at det begynner å nærme seg nytt hus- sikkert slitsomt når det står på- men alt går jo- når man har noe fint i sikte- stilig sofaløsning under her!!

  SvarSlett
 5. Rett og slett vakkert! Er så flott at noen aktiviteter overlever generasjon etter generasjon, til tross for tilgang til dataspill ovs. Oppps, nå hørtes det ut som jeg er 80 år, he he. Her har åtteåringen og venninner også solgt tegninger for å få is-penger..

  SvarSlett
 6. Hihi, bra spørsmål fra Lillebror til mannen uten penger! De vet å få sagt ting rett ut og enkelt og greit disse skjønne små! Skulle ønske jeg klarte det litt oftere selv...
  Lykke til med midlertidig og etter hvert ordentlig flytting! Jeg skal følge deg på Instagram. Jeg må begynne med Instagram jeg også, skjønner jeg. Jeg har prøvd å la være, for det blir jo så mange greier man holder på med, men jeg vet jeg ikke klarer å la være. For et par uker siden ga jeg opp å holde meg unna Pinterest...
  God sommer videre!
  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 7. koselig med saft-bod, skulle ønske jeg så det litt oftere. håper dere får en riktig god sommer og får ladet batteriene til en høst som sikkert blir litt hektisk (positiv-hektisk!) med husinnflytting ; )

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...