fredag 28. februar 2014

Marmor er hot, og ReVinyl kaster seg på bølgen...


 I utgangspunktet
likte jeg best den hvite
marmorfargen

Så kom jeg
over den svarte, og
sammen med gull synes
 jeg den ble smashing


Det er som
vanlig LPène som har
fått gjennomgå...

Her har jeg brukt
dekortape oppå de. Noe som
er veldig taknemmelig å
jobbe med

Viserne har jeg som
vanlig flydd inn fra England.
Må være litt særegenhet

Har du
kastet deg på
marmorbølgen,
eller?


Fin
fre
dag

 
 
 


5 kommentarer:

 1. Har ikke noen marmor ting.., men husker mormor hadde marmor, hihi Nei, for å være alvorlig, jeg syntes det er kjempestilig å se på hos andre. Passer liksom ikke inn her vi bor nå, kanskje i det neste huset vårt..:) Men klokkene dine var kjempefine, og når jeg tenker meg om hadde nok den svarte passet inn her..:) God helg!

  SvarSlett
 2. Ja jeg har en utrolig lekker marmorklokke på kjøkkenet faktisk;) Og det er det eneste jeg har- men hvis jeg begynner å tippe lotto og vinner- så kunne jeg tenkt meg marmor på badet;)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker marmor og ønsker meg ny benkeplate på kjøkkenet! Tenk så greit ift renhold;-) Lekre klokker du viser frem her, ja takk til alle tre ;-) Ønsker deg ei god my uke! Klem Monica.

  SvarSlett
 4. Da jeg var inne i en isbre forrige uke måtte jeg fnise litt for meg selv, for inne i isen ligger det sandkorn som gjorde at det så ut som at vi stod midt inni en marmorhall! Jeg er jo imidlertid kjerringa mot strømmen og er ikke helt solgt på den marmoren ennå i hvert fall, men den gjør seg inmari godt på revinylene dine! Tusen takk for kreativt innspill i tapetstriden inne hos meg (og unnskyld for at jeg henger sånn etter med å svare, men tida flyr!), vi får se hva det blir til når huset begynner å ta form. Jeg venter i spenning! Klem, L

  SvarSlett
 5. Some interesting factoids on Allen; he wrote almost prada handbags all his own scripts for his movies, which are primarily based in NY, recorded three comedy albums and has done nine plays, he enjoys playing clarinet in gucci replica NY on Monday nights, and can be seen at any given Knicks chanel replica games, since he is a season ticket holder hermes outlet and never watches his films on screen once they've been released. Neurotic much?

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...