søndag 29. mai 2011

Simsalabim så ble CD-samlingen borte

Hvordan gjøre CD-samlingen til en del av hjemmet uten at den blir et blikkfang?

Målet på sikt er å putte de i mapper på en eller annen strukturert måte, slik at de tar mindre plass og jeg får utnyttet plassen i skapet til noe annet. Strukturerte måter for meg tar tid, så første skrittet på veien dit er litt brannslukning.

Jeg så for en tid tilbake noen som hadde brukt en blondegarding stiftet fast på innsiden av glassvinduet i et skap for å skjule det som var på innsiden. Jeg har googlet rundt og lett i favorittene mine, men finner ikke igjen dette. Det er hverfall ikke min ide, men takk skal du ha du som inspirerte meg!

Fordi om denne ideen var planlagt fra min side, så var den ikke så veldig gjennomtenkt.
Etter at jeg hadde klippet til og festet blondegardinen på toppen innsiden av skapet, lot jeg den henge for å gå å gjøre noe annet. Da så jeg tilfeldigvis at det var to tydelige bretter nederst på gardinen. Ikke pent. Hva gjorde jeg da? Jo, frem med strykkebrettet, satte det så nærme skapet jeg kunne og stryke den stiftede gardinen. Så gikk det bra til sist...

Trodde jeg...da jeg hadde strøket ferdig gardinen så jeg at jeg hadde stiftet den fast på vrangen og måtte løsne stiftene med tang for å snu den riktig vei...

Håper dette legger lista lavt for andre som har lyst til å prøve seg på prosjekter.
Jeg har egentlig ikke peiling...bare hopper utti det og da blir det som det blir av og til...
Kan ikke bli irritert, må bare le...en erfaring rikere...

Beklager bildekvaliteten på seansen under...

Det positive i det er at jeg ser at
fotoferdighetene mine
har utviklet seg
siden mars

CD`er som trenger å forsvinne

Skrukker som trenger å forsvinne

Stifter som trenger å forsvinne


Endelig...
blonder som får
lov til å bli...

Er du gjennomtenkt når du går igang med
prosjekter eller stuper du utti det med 
hue og ræ..a sånn som meg...

Ha
en
fin
dag

18 kommentarer:

 1. Hehe! Resultatet vart jo bra til slutt - det er det viktigaste:) God idé!
  Sonja ☺

  SvarSlett
 2. Hihi, så ut som det gikk litt fort i svingene der ja.. :P Men fint ble det! Tror jammen jeg må gjøre noe lignende med DVDene.. De er ute av syne nå, men umulig å ha oversikten over. Hadde vært fint å få dem opp i et skap, men ute av syne bak en blondebit :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig bra! kjenner meg igjen i den beskrivelsen ja - tenke kan man jo gjøre underveis ;) Men lekkert ble det Siw! Du er kreativ i hele deg altså!

  SvarSlett
 4. He he he, høres ut som noe jeg kunne gjort det der. Min spesialitet er å henge opp tingt skjeivt. Gidder ikke hente vateret, tar ting på øyemål. Ender med at jeg må hente vateret likevel og ergrer meg over de ekstra hullene i veggen.

  SvarSlett
 5. :) Synes det ble utrolig bra! Lekkert rett og slett!

  SvarSlett
 6. Ja takk begge deler :))

  Knallbra ble det :) men om blondegardina di henger på retta eller vranga har vel ingenting å si??? Hvem er det som sjekker slikt????

  SvarSlett
 7. Hadde nok ikke lagt merke til om blondegardina var feil vei jeg da:) Hadde vel mere lurt på hva som var bakom;)
  Er som deg med hauet og ræva uti det meste:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 8. Du må gjerne skrive om perler så masse du vil:) Eg har jo funne idéar bl.a. på Panduro, og dei har kanskje enda fleire på sida si (har ikkje sjekka).
  Sonja :-)

  SvarSlett
 9. Smart! Jeg har planer om å gjøre noe liknende med et lite skap vi skal gjemme Tv-dingser i. Hadde tenkt å sy løpegang i gardinene oppe og nede og sette opp en vire. Da kan man bytte ut gardinene om man ønsker!

  Takker så mye for kommentaren på kjolen i bloggen min. Jeg kan sy kjoler på bestilling etter mål, men jeg har ME og må sy da formen er tilstede. Send da en mail for bestilling :)

  Hilsen Prinsesse Vilikke (som trøbler med blogger)

  SvarSlett
 10. Mitt tips: rip alle CDene sånn at du ender opp med å ha dem som MP3 filer, legg dem inn på en PC, koble den til stereoanlegget, og legg alle CDene i en koffert under dobbeltsenga.

  Veldig ryddig, og tar liten plass (i stua altså). Hihih.

  Ha en god søndagskvel!

  SvarSlett
 11. Dette ble jo riktig vakkert, tilslutt :) God idè!
  Anne Lise Johnsen

  SvarSlett
 12. kult!
  og vetu..jeg tror det kan være hos meg du har sett de blondene på skapdørene..for jeg har det på stua mi ;)
  der var det ene glasset knust, og jeg ville gjøre noen annet (les: orka ikke skaffe nytt glas fordi jeg ville blir ferdig..pronto!)
  så jeg gjorde som deg her, stiftet på blonder..alt rotet skjult, og "nytt" skap!

  SvarSlett
 13. Genial idé! Stilrent og pent:)

  SvarSlett
 14. Hei hei søte'smile*

  ..vittig, har akkurat gjordt det samme selv-bare ikke blonder da...

  ..vi har nemlig et billy vitrineskap-som jeg elsker til bøker...men siden vi har flyttet til en midlertidig mindre leilighet, så er det liksom ikke plass til allt....og det er alt mulig rart stablet i det..og det står i GANGEN...så da fant jeg ut at det virket litt mer ryddig om jeg dekket til "vinduene" gitt...*smile*

  ....ikke stiftet tekstilet på jeg men, jeg har brukt TEIP...*hihi* men det er mest for å ikke skade skapet, siden vi vil ha det som bok-skap igjen med åpne vinduer i neste leiligheten da....En solid teip er tingen da*smile*

  ...Ditt skap med blonde ble kjempe flott!*smile*

  Ønsker deg en flott ny uke, søte du!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 15. Hei!
  Takk for kommentaren i bloggen min. Jeg har visst ikke fått med meg bloggen din. Jeg har sett at du skriver for foreldremanualen, og jeg har selvsagt fått med meg de tøffe klokkene på Epla (for ikke å si siklet over...), og nå skal jeg følge bloggen videre. Blir så glad når jeg finner (for meg) nye og inspirerende blogger. Humret godt over problemene dine underveis i dette prosjektet. Jeg er helt i samme gate! Nå for tiden er det symaskinen som gjelder. Og sy kan jeg ihvertfall ikke. Fordelen er vel at man har litt gi f...-holdning, så da tør man mer Ü
  Jeg kommer garantert til å ha flere tabber på syfronten, men man lærer ihvertfall av det!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...