søndag 10. juni 2012

Eple faller langt fra stammen


Ja, hva gjorde jeg 
denne dagen da jeg tok bilde 
av mitt nye kjede?
Jeg har ei pie som liker å 
klatre og bevege seg. Ikke helt som sin mor...
nå til dags, eller før til dags
Hun lurte på om jeg
 kunne kjøre henne til naboskolen 
for å klatre

Alle trærne og lekeplassene 
rundt her var visst utklatret...Bra vi skal
 flytte snart da...hehe
Vi hadde en fin tur
Snuppa fikk beveget seg, 
og mor fikk lest blad

Kvalitetstid 
i kveldssola for begge,
på hvert sitt vis...

Hva er 
sikkelig god kvalitetstid 
for deg da?

Her har det vært bursdager i helga
Unnagjort 9-årsdag igår med god hjelp av søster og samboer,
og 7- årsdag med fotballkamp-og kake idag. Prøvde alle triksa 
jeg hadde for å få de til å støye litt ned...
Et av de, var å la de spille døde

Fin
dag
te

9 kommentarer:

 1. Først leste jeg det som at DU spilte død for å få barna til å roe seg, men at det ikke hjalp noe særlig, ho ho.

  Åtteåringen og jeg hadde kvalitetstid i kveld på sykkeltur med innlagt oppdagelsesferd i et kratt og syrinplukking. Nydelig.

  Ha en fin ukestart.

  SvarSlett
 2. Kvalitetstid for meg er hagearbeid... hvis jeg kan holde med graving og ordning og jentene leiker fint noen timer er jeg ladet. Hvis jeg får noen timer helt aleine murer jeg, det er så moro, og så blir det så fint! På vinteren syr jeg... :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bursdager! Vi har jo hatt en ganske lik helg vi da :-). PLuss at jeg er akkurat som deg i det der med å bevege meg, eller rettere sagt ikke bevege meg. Men jeg er veldig god til å lese (eller egentlig bare se i) blader. Jeg holdt på med bevegelse som barn, turnet og sto på hodet og hender (klarte ikke så bra å stå på hendene, men øvde mye...). Døtrene våre driver også på med slik form for bevegelse, men de er langt unna det ferdighetsnivået datteren din har! Jeg er imponert! Ha en fin ny uke. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner meg nok veldig igjen i din datter :) Bare at nå til dags er det ikke selvsagt at energien vies til klatrestativ, men like gjerne til diverse prosjekter jeg bare MÅ gi 110% på..! Om noe interesserer det meg er det bånn gass, kjeder det meg er det, vel, spill død? (Hehe, nice try, forresten!)

  Klarte det mesterstykket å lese en hel bok på under 3 uker forleden, den første på et år - og jeg elsker i utgangspunktet å lese bøker. Men jeg har jo hatt det koselig med andre ting da, bevares! Så lenge det ikke er organisert og påtvunget aktivitet er jeg rimelig happy :)

  SvarSlett
 5. Det er herlig å se barn i bevegelse. Den tiden er forbi her i hus, nå er det kun data om teller. Data er kjekt, men en uting også.

  SvarSlett
 6. Først og fremst må jeg gratulere med bursdager! Alltid artig å feire bursdager til barna, selv om det kan være krevende og slittsomt! ;) Herlige bilder av dattera di og! Flink, sprek jente! Minner meg på meg selv da jeg var lita...Hadde enorm lyst til å klatre overalt og skremme mora mi, men ikke nå lenger... :) Dattera mi er heldigvis litt mer rolig, i hvert fall foreløpig. :) Kvalitetstid... Kvalitetstid betyr for meg kos-både med fornunftige og ikke så fornunftige ting. Å eksperimentere med noe nytt, eller jobbe i hagen, leke med pia mi, lese en god bok og nyte en kopp god kaffe...vanskelig å definere min kvalitetstid...Men så lenge jeg klarer å la tanken min "reise" her og der og hvile, så er jeg fornøyd! :) Ha en fin fin dag Siw, full med masse kvalitetstid for deg og dine! :)

  SvarSlett
 7. Å... kvalitetstid, ja HVA er det egentlig? På lørdag fortalte lillesøs meg at hun hadde hatt en veldig dårlig dag. Den ble ikke sånn hun hadde forventet. (Hun har alltid store forventninger!) En venninne av henne, som hadde sagt hun skulle ringe, ringte ikke, og lillebror var hos en kamerat og storesøs og hennes venninne ruslet rundt om her og tok bilder til bloggene sine og lekte med kaninen. Jeg og mannen brukte store deler av dagen til å male huset, ordne i hagen, og ellers lage middag og alt det der. Så jeg forslo at vi kunne spille noen runder Uno før leggetid. Det hjalp det. Og jammen ble det ikke kvalitetstid for oss begge. Dagen etter, i går, dro jeg og alle ungene i svømmehallen, og etter middag putlet vi i hagen.
  Tusen takk for link til de juletreene. Så genialt! Og nå følger jeg deg på Pinterest også ;-)
  Ha en fin uke - og GRATULERER med overstått bursdager hos dere.
  Klem :-)

  SvarSlett
 8. Sprek jente! Må da ha det fra mora?;)

  SvarSlett
 9. Kjente mæ igjen der du gitt:)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...