mandag 4. juni 2012

Lekre fliser på badet


Hue er fremdeles i husmodus
og kommer nok til å være det en god
stund fremover. Dere får bare
være overbærende

Nå, lekre
fliser på badet


 Klikk.no

Klikk.no

Deilig å drømme litt
før realiteten sniker seg inn

Vi diskuterer
litt her hjemme da...

Jeg liker godt fliser i våtsonene og
våtromsmaling ellers i rommet. Gubben, han vil ha
fliser overalt. Er visst lettere å rengjøre...

Lurer på om
vaskehjelpen er enig idet?
Knis...

Kom gjerne
med erfaringer på
området!

Jeg har akkurat kommet 
tilbake fra en fantastisk deilig tur. Kanskje 
jeg viser noen bilder en dag...

Fin
kveill
te

fina

10 kommentarer:

 1. Får berre seia til husbond at flisefurer er noko herk å halda reint. Moon to moon var jo spenstig. Fleire av dei andre liknar jo på flisene til historiske fliser som eg siklar på til stadigheit. Må ha, berre må ha ... i neste investeringsrunde på hytta.

  SvarSlett
 2. Moro å planlegge! Har liten erfaring med fliser... bortsett fra kjøkkenfliser som jeg faktisk har malt over et par ganger, med ganske bra resultat :)
  Har du forresten sett innlegget mitt om skåla di? Ta en kikk og se hva jeg bruker den til ;)
  Klem fra Inger

  SvarSlett
 3. Hei, det øverste er så fint at det nesten gjør vondt. Vi har travertin (italiensk gul sandstein) på golv og tre vegger, på den fjerde har vi sjøfarga mosaikkfliser, så kan vi drømme oss til Italia hele året. Og snart fire år etterpå, er det bare så nydelig. I alle fall hvis vi husker å rydde. Badet ligner faktisk litt på det nederste, bare du tenker gulaktig sandstein. Jeg hadde villet ha flis overalt, uten tvil. Og jeg hadde ikke villet malt, overhodet ikke. Det hadde vi på det forrige badet, og det ble bare tristere og tristere

  SvarSlett
 4. Ooh lala, mye lekkert... Skjønner godt det går i hus om dagen:) I morgen skal jeg mot dine nye trakter (tror jeg?) Skal til Sarpsborg å besøke Finn roen interiør. Gleder meg!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 5. Fliser er jo lekkert da, men en løsning mellom malte flater og flis er jo våtromsplater. De er vanntette, ekle og pusse opp og bytte ut. Kanskje det hadde vært lurt ? :) Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 6. Jeg er enig med vaskehjelpen ;-) pluss at jeg syns det blir for sterilt med bare fliser. Vi kommer nok til å gå for en mix av fliser og malt panel. Drømmer om et grønt bad, naturgrønne farger. Likte de øverste flisene veldig godt.
  Klem :-)

  SvarSlett
 7. Vakre! Mix er absolutt finast. Vi har kun fliser no. Kanskje praktisk? ;) kos deg med planlegginga!

  E

  SvarSlett
 8. Her var det mye lekkert fliseri! Jeg har siklet litt på den øverste varianten selv, men isj, så dyr. Hvordan skal man egentlig klare å velge blant alt det fine som fins på markedet??

  SvarSlett
 9. De øverste var en klar favoritt, nydelige!!!!

  Vi har fliser både på vegger og gulv og jeg synes det er veldig greit (man skal jo helst rengjøre fugene også innimellom, der har ikke jeg kommet helt enda..)Men ha dusjkabinett, selv om det ikke er like lekkert som en flislagt dusjkrok med dører, for det er mye enklere å holde hele glassflater rene enn fliser..

  Gode tanker fra
  Bergen

  SvarSlett
 10. Her var det MANGE fine bad! jeg liker når gulvflisene gjør litt utav seg, så kan veggene gjerne være helt enkle... Og enig med deg, man MÅ ikke ha fliser overalt på badet!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...