tirsdag 25. september 2012

Åpen løsning mellom stue og kjøkken, er lik rot?


I det nye fine huset vårt
blir det åpen løsning mellom kjøkken,
spisestue og relaxing lounge
 (hehe)

Vi er en familie med lite struktur
og lite talent for å rydde. Samtidig gjør visuelt støy gjør
meg fysisk svimmel med denne diagnosen

Høres dette forenelig ut med
åpen løsning mellom kjøkken og stue
I think not...but what todo?

På sikt, må vi kanskje sette opp
en halvvegg, men før det har jeg saumfart
nettet etter midlertidig løsninger

Midlertidige romdelere:

  via


via

 
via

via

Se mer inspirasjon
på siden min Room divider
på Pinterest

Har du noen tips til hvordan
skåne innsyn til rot mot kjøkkenet, så
tar jeg veldig gjerne imot de...

Ha
det
fint


14 kommentarer:

 1. Vi har det helt åpent, men huset vårt har mange hjørner og kroker, så kjøkkenet vårt er liksom rundt en sving fra stua...Litt vanskelig å forklare...
  Relaxing lounge høres fancy ut:)

  SvarSlett
 2. ooo...lounge, diggbart:))

  Vi kommer en vakker dag til å ha åpen løsning, gleder meg!!! Nå er det så dårlig planløsning her at jeg blir sprø...! Hus fra 1901, se... :/ Vi har gjort masse, men det er enormt mye igjen. Bare å jobbe på!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Fine bilder, det er fint med skillevegg :-) Vi skal åpne opp fra kjøkken til stue om noen uker, kanskje jeg kommer til å angre?!?

  SvarSlett
 4. Jeg synes åpen løsning både kan funke og ikke funke. Da vi bodde i leilighet, ville vi for guds skyld IKKE ha åpen løsning. Kanskje først og fremst fordi det fantes så mange ur-håpløse små leiligheter som hadde vært ettroms men som plutselig ble toroms ved å flytte kjøkkenet inn på stua, og som hadde kjøkken langs en av fire vegger i et bittelite rom. Lureri, med andre ord.

  Åpen løsning i rekkehus eller enebolig blir som oftest noe helt annet, og jeg er blitt mye åpnere (haha!) for det etterhvert. Min far og hans kone har åpen løsning der de bruker en firkantet, stor hylle (som minner om IKEA sin Expedit bare at den er større) som romdeler. Der har de vin, kokebøker etc, og den er laget for å se bra ut både fra stuedelen og kjøkkendelen. Det fungerer veldig bra. Vi kommer trolig til å utvide kjøkkenet, og da blir kjøkken, spisestue og stue et sammenhengende rom, men med litt forskyvninger og vinkler slik at det vil oppleves som tre rom. (litt vanskelig å forklare, men trappeløpet i huset blir på en måte midt mellom disse tre rommene.)

  SvarSlett
 5. TUSEN takk for søte ord:))
  Blir så gøy å følge inn og med i det nye huset:)
  Madammen har planer;) Spennende!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Vi har gått motsatt vei. Har stengt igjen inn til kjøkken.Har hatt åpen løsning i femten år. Ettersom vi også er en lite ryddig familie...som forøvrig ikke trives i å se på rot...har dagene blitt deilig. Nå kan jeg sette meg i stuen å slappe helt av, med stengt dør inntil kjøkkenet. Har satt inn en ekstra bred skyvedør som stort sett står oppe.

  SvarSlett
 7. Sirkus revinyl bør jo ha en ribbeskillevegg :-D det MÅ jo være perfekt :-D

  SvarSlett
 8. Tror som deg at man kan bli stresse av åpen løsning, en venninne av meg har det- men da er stuedelen mer rundt hjørnet- slik at du kan sitte i sofaen uten å se rotet. Det krever sitt å holde det ryddig på kjøkkenet,kanskje du kunne bruk panelgardiner på skinner som skille? Blir skikkelig spennende med nytt hus, det får man jo ikke akkurat hver dag;)

  SvarSlett
 9. Mange valg å ta i et stort hus! Synes det er veldig fint med skyvedører som går inn i lettvegg - har du sett i det siste bo bedre bladet hvor det er en reportasje fra arkitekten Bjørnar Johnsen sin leilighet i Oslo? Han har skyvedører i treverk mellom kjøkkenet og stuen. Utrolig fint med treverket som bryter mot det hvite;) Fin kveld til deg

  Ragnhild

  SvarSlett
 10. Mange fine romdelere her! Jeg er innom mest for å se på din design. Veldig stilig, imponerende og inspirerende å se!

  SvarSlett
 11. Vi har åpen løsning og synes det er veldig koselig å lage mat med folk rundt. Og litt gøyere å ta oppvasken også med folk rundt seg! Men det blir jo noen stabler av og til...

  SvarSlett
 12. Anbefaler deg en raus, stor og dyp kjøkkenvask. Den greier å "sluke" stor stabel med skitne kopper og kar. I tillegg er det praktisk med tanke på å kunne vaske av stekebrett og andre store ting. Jeg har dette selv og synes det er kjempepraktisk. Såpedispenser integrert i vasken slik at Zalo-flaska slipper å stå på benken. Min vask heter Franke Largo.

  Nesten litt vanskelig med mer skjerming på kjøkkenet du har tenkt uten at det går på bekostning av sitteplass ved øy. Eneste plassen det kan skjermes litt permanent er vel på enden av benken ved kokeplass. Uansett så hadde jeg ville vente til du ser helt hvordan det blir.....og ganske snart så blir det:)

  SvarSlett
 13. Hvor kan man få tak i den øverste romdeleren??

  Plis svar :)

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristin!
   Klikk på via under bildet for å komme til hvor jeg fant det.

   Ellers så anbefaler jeg deg å Google et sted hvor de selger gamle dører (eks Gjenbruket i Moss), kjøp deg 3 stk og hengsle de sammen til en romdeler. Jernvarehandelen hjelper deg med utstyr når du forklarer hva du skal gjøre.

   Lykke til :)
   Siw

   Slett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...