onsdag 14. november 2012

Lekre illustrasjoner fra ny nettbutikk


Johanna Gartmyr med 
den inspirerende bloggen AprillAprill 
har åpnet nettbutikk

Johanna designer klær og 
sko på dagtid. På kveldene lager hun 
disse flotte illustrasjonene


Du kan også kjøpe 
de samme trykkene på tallerkener

 
Jeg har kjøpt 
to illustrasjoner av henne
Kan du gjette hvilke?

Stikk innom 
bli fristet du å

 Ha
det
fint
♥ 
 

8 kommentarer:

 1. Jeg tipper roboten og billen! :)

  SvarSlett
 2. Tror du har kjøpt pistol og robot ;)
  Kule trykk..må inn å se !

  SvarSlett
 3. Jeg gjetter på at du kjøpte pistoler med blomster i munningen og det nederste som er en sel eller?

  Jeg har en liten gi-bort på bloggen min nå. Velkommen til å være med! :)

  SvarSlett
 4. kjempefine trykk, treet og roboten var mine favoritter :)
  God søndag!

  SvarSlett
 5. Hei hei! Superkvinne AprillAprill altså! Veldig pene illustrasjoner ja, de har jeg sett på. Jeg gjetter på pistol og robot jeg og, var det første som falt meg inn uten å tenke, og det skal man vel stole på, ikke sant? Hihi.

  Måtte bare svare på kommentaren din, for jeg skjønner akkurat hva du mener og er helt enig. I starten da jeg begynte å blogge var jeg helt gal! Det var nesten sånn at jeg endelig fikk en god grunn til å kjøpe på grunn av bloggingen, brukes i "stylinger", i planlagte prosjekter osv osv. Ikke bare loppeting, men ordinære ting også. Dette tok heldigvis slutt etter ei stund. Jeg tror mange faller i den fella, + det faktum at man hele tiden blir utsatt for alt det fine andre kjøper og har slik at fristelsene blir veldig store. Jeg har inntrykk av at utskiftningen av interiør i dag går så mye kjappere enn før, men vet ikke helt om det stemmer. Plutselig har alle DEN puta, og DET bordet.

  Jeg er mye mer selektiv nå jeg også, og tenker meg godt om. Vi har sånne lister over ting vi trenger til huset som vi er på utkikk etter på loppiser, hihihi. Aner ikke hvorfor det er sånn, at vi er sånne "loppefolk" (Kremt, kanskje ikke vi, men "jeg"). Er vel noe med jakten å gjøre antar jeg, samt at man ikke finner det man vil ha i butikken. Til en overkommelig pris vel og merke. Og så kan man jo finne ganske spesielle og solide ting brukt. Jeg satt faktisk og grublet på akkurat dette i helga, så nå fikk jeg delt det med noen også, hehe.

  Jeg skal på Maxbotreffet i neste uke jeg, og får ikke med meg Mosse-treff, men det hadde jo vært veldig hyggelig en annen gang. Jeg har ikke vær så flink til å melde meg på slike ting, men har tenkt å endre på det:D

  Ha en fin uke!

  Maya

  SvarSlett
 6. Kjære vene, det var ikke meningen å spamme hele kommentarfeltet ditt! Guri så langt det ble, så det liksom ikke før nå etterpå. Hihi, les med måte;)

  SvarSlett
 7. Hei
  Så gøy at du gleder deg til treffet:)
  Jeg har til og med fått bilde fra Sarah Hannevik som premie til en Heldig blogger:)
  Synd jeg glipp av deg i dag på Mors, men vi sees til Lørdag:)
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 8. så det var hos deg jeg hadde funnet ut man kunne kjøpe vis retro-design. knall tips! har nå oppdatert innlegg. Ja, den er fiiiin. har lenge ønsket meg en bumling. :-) ha en fin dag

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...