lørdag 27. april 2013

Hvem bestemmer interiøret hjemme hos deg?


Her hjemme, må jeg vell innrømme 
at i all hovesak er det jeg som styrer hva 
som kommer innenfor av interiør

Men det finnes unntak... 
Vi trengte en knaggrekke i gangen til
små gjester som løper inn og ut

 
Den fant jeg på loppis
i helga. Planen min var å spraymale
den, slik at den ble ensfarget

Da protesterte ungene
De synes den var fin som den
 var...og slik ble den

Jeg er da ikke 
helt interiørdiktator 
eller...

Hva med deg?
Er du...

Ha
det
fint

9 kommentarer:

 1. Hehe, det blir vel som oftest meg. Men mannen får ha et par basser og gitarer på veggen og er fornøyd med det. Jeg synes knaggrekka var søt jeg!

  SvarSlett
 2. Eh, det er vel jeg som bestemmer, ja. Det er jo fordi jeg har best smak! :-)

  SvarSlett
 3. Morsom knaggrekke;) Her er det mannen som bestemmer alt, men siden han synes det er litt flaut å være sååå opptatt av interiør- så forteller han alle at det er jeg som står bak, jeg måtte t.o.m starte en interiørblogg så ingen skulle fatte mistanke...hihi- det er vel kanskje ikke akkurat slik det er....tror jeg hadde fått angst hvis det var mannen som skulle bestemt alt- selv om man jo har godt av litt korreksjon og innslag av sunn fornuft iblant;)

  SvarSlett
 4. Sjarmerende knaggrekke - men ser helt klart at den kan bli fin som ensfarga også - når gjestene dine har blitt litt eldre kan du jo male den......:)Jeg blir alltid (nesten:) glad når gubben eller noen av de etterhvert utflytta sønnene sier noe om hvordan de ønsker at ditt eller datt skal være i heimen.... Jeg liker klare meldinger og at folk VIL noe!!! Det fine er at det er bare å si at det er en flott idè - og ikke gjøre noe med det, om jeg ikke liker forslaget..... da sklir det gjerne ut i sanden....;) Betyr det at det egentlig er jeg som bestemmer tro? hm......;) Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg...uff, jeg skulle så gjerne skrive at jeg ikke var interiørdiktator...men jeg er jo det...herre gemmini...jeg blir liksom bare ikke bedre heller...hihi. Men på fjortisrommet slipper jeg ikke til...så da kanskje jeg kan slippe diktator rollen...hihi. Ha en fin helg videre, klemmer fra Særp;))

  SvarSlett
 6. Jeg bestemmer nok småting, som puter, duker og knagger - mannen er ofte skeptisk, men liker det når det kommer opp: ) Mannen er dog mye bedre enn meg på å se hva som passer hvor av møbler, tapeter og andre større ting. Tror vi har en god miks - det er lite økser på veggene, men ikke mange sommerfugler heller..;)

  SvarSlett
 7. HeHe.. vært eier av en identisk hylle og kan vel være enig med dæ i at den hadde nok sett best ut ensfarget ja. De små får bestemme litt, mannen får bestemme ute i boden og i garasjen :)

  SvarSlett
 8. Hei. I huset, campingvogna og forteltet, så er det jeg som bestemmer. Men når Gubben kommer med et forslag eller har laget noe, så får han alltid gjennomslag. Vet ikke hvorfor, men det er sikkert noe med at han ellers sier at alt ser bra ut.
  sånn ellers så er jeg ikke med i den gruppa, men vil veldig gjerne være med. Jeg er på FB, og det samme med Livets gode sider. Og jeg vil veldig gjerne bli kjent med flere bloggere i distriktet. Hilsen Grethe
  PS send gjerne en link til: livetsgodesider@gmail.com eller Livets gode sider på FB. Ellers må du bare fortelle meg hva gruppa deres hetter.

  SvarSlett
 9. Morsom og fargerik knaggrekke! Skjønner godt at ungene vil ha den som den er.
  Her er ungene forlengst ute av redet. Mannen min er ikke spesielt interiørinteressert, dessuten er han fargeblind :)
  Her kan jeg kjøpe en ny lampe, bytte om på bilder og han ser det ikke før jeg gjør han oppmerksom på det.
  Sånn sett er jeg vel interiørdiktator :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...