onsdag 12. januar 2011

Elefantbilde i ramme

Nytt i Eplabutikken fra idag er elefantbilde i ramme. Du kan kjøpe en valgfri elefant fra butikken med en slik ramme som du ser på dette bilde. En kjempefin gave til et barn du kjenner, eller rett og slett hvem som helst uansett alder som digger elefanter. Jeg har hverfall totalt forelsket meg i disse gosselige fargerike elefantene. Så er det jo litt kult at de er laget av en gammel LP-plate også da synes jeg. Elefantbilde kan du kjøpe her.

Jeg har lært litt om redigering nå, men ikke nok. Som du ser av bilde så var det veldig utfordrende for meg å ta bilde av noe i en ramme som gav gjenskinn. Tips til forbedring mottas med takk!Min elsk for elefanter startet da vi var i Kenya for to år siden.
Fantastisk mektige og vakre dyr.

Her ser du de i Amboseli nasjonalpark med Kilimanjaro i bakgrunnen.
Elefantene har akkurat kommet opp fra et nedkjølende bad.
Kilimanjaro ligger i Tanzania, så denne parken i Kenya ligger akkurat på grensen mellom disse landene.4 kommentarer:

 1. Jeg også er VELDIG glad i elefanter. Veldig. Egentlig har jeg lyst på å ha en i låven, men man hadde vel blitt ruinert av alt høyet den skal spise ;). Husker godt for noen år siden da vi bodde i et byggefelt. Så kom de plutselig en elefant ruslende på gang- og sykkelveien ved huset vårt - sammen med en mann. Det var selvfølgelig sirkus i bygda ;).

  SvarSlett
 2. Hei på deg!! Tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg! :) Du må gjerne komme å bli med på bruktbutikken min:) Jeg er mest på den lokale miljøstastasjonen i bygda. Der har de et utsalg, hvor jeg egentlig burde jobba, syns jeg sjøl da! Hehe!! Ellers er har vi flere Ting&Tøy-butikker i distriktet. Der kan man også finne noen godbiter! Du lager jo så mye stilig!! Har prøvd meg på noen LP-skåler. Men dine elefanter var jo bare knall!! Og sånn glass med ferdige ingredienser var jammen et lurt gavetips!! Ha en fin kveld! Klem fra Randi.

  SvarSlett
 3. Kul LP-elefant!
  Har vært på Kilimanjaro, og også besøkt de flotte najonalparkene i Tanzania og kjøpt med meg noen elefantsouvenirer hjem;)

  SvarSlett
 4. så fin! kjempesøt:-) Også likte jeg så godt cookieglasset ndenfor!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...