tirsdag 11. januar 2011

Julegaver og andre gaver

Jeg elsker å gi bort gaver! Elsker å pusle og pakke inn, og vil helst se på når den åpnes.
Er ikke så glad i å måtte ut og kjøpe på kort varsel når vi skal i en bursdag. Derfor bruker jeg å kjøpe ting jeg kommer over underveis som jeg tenker er en fin venninnegave eller en fin barnebursdagsgave. Ellers så er jeg også glad i å gi bort ting jeg har laget. Før turte jeg ikke det. Så begynte jeg å tørre, men følte jeg måtte gi noe i tillegg siden det var jeg som hadde laget den. Til jul var jeg tøffere, til noen, og gav "bare" bort en gave som jeg hadde lagd selv.

Til jul i år fikk jeg mye forskjellig fint. Jeg har lyst til å vise frem to av gavene fordi jeg synes det er fine ide`er som jeg vil dele.

Her er en ferdigblandet gave med cookies.
Jeg bare trenger å tilsette noen ingredienser som står på lappen som følger med.

Den neste er en trykt oppskriftsbok med min avdøde farmors oppskrifter, samt bilder av håndarbeidet hennes. Noen av oppskriftene er skannet direkte fra hennes egne oppskriftsbøker og andre skrevet av.
Tror det er første gangen jeg har blitt skikkelig rørt av en gave. Hvis du vil lage en liknende bok, kan du klikke her for å komme til Blurb.
Denne lysestaken gav jeg selv bort til jul. En oppnedkopp. Jeg har limt den med tokomponent aralditt ekstra sterk og satt et telys på toppen. Kan også brukes som et miniserveringsfat eller med et kubbelys.


4 kommentarer:

 1. Det er jo sååå mye koseligere å få hjemmelagde gaver - men jeg kjenner som deg - som giver føler man litt på - er dette nok? Jeg bruker å regne om tidbruken i timeslønn - og så prøver jeg å tenke at sannelig får denne personen en dyr gave ;).

  Jeg har bodd i Hedmark hele livet - studerte til og med her - selv om det var på Elverum. Spark har alltid vært i livet mitt. Men jeg elsket det da jeg var liten - og så hadde jeg en pause med milde vintre og litt sånn at hallo litt gammeldags - nå ELSKER jeg det. Det er som ski. Det også hadde jeg en mellomperiode på - nå synes jeg det er så deilig å gå en tur på langrenn. I ungdommen husker jeg at det var det verste jeg kunne tenke meg.

  Smaken er som baken - delt - og hele tiden I ENDRING! ;)

  SvarSlett
 2. Hei, så koselig at du tittet innom bloggen min. Julegavene du fikk var kjempefine, veldig lurt med sånn klar til å bake-glass. Vi var også så heldige å få et eksemplar av farmor-boka, jeg må si det er en ære!

  Legger meg til som følger, så blogges vi :-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flotte gaver! Farmorkokeboka var jo helt nydelig! For en gave!
  og så skjønner jeg SÅ hva du mener med å gi bort egenlagde julegaver. Jeg har kommet til stadiet der jeg tør å gi bort noe jeg har laget selv, men må fortsatt kjøpe noe ved siden av. Håper jeg blir enda tøffere til neste år. Selv setter jeg jo enorm pris på hjemmelagde gaver! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...