torsdag 11. oktober 2012

Inspirasjon, takpendler over kjøkkenøy, valgets kval


Lys over kjøkkenøya
Hvor vanskelig kan det være
For meg nærmest umulig
For mye å velge i

Jeg vil ha noe enkelt som ikke 
gir visuelt støy, samtidig som det skal
være et appelerende design

Dette er de jeg
har sett på så lang innen
det lommeboka
tilater...


 http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/208432288975364360_FSzqz7TM_b.jpg Jeg vet...

Ikke særlig spennende,
og ikke særlig forskjellige, men 
liker noe sånt da...

Hva synes du?
Fant du noen du likte?

Se flere lamper 
som jeg har samlet

Ha
det
fint

20 kommentarer:

 1. Det er så vanskelig med disse valgene! Og du som skal innrede et helt hus har vel litt å ta stilling til om dagen:) Tror jeg likte Herstal sine best. Ellers syns jeg det er nydelig med et par flowerpot'er sammen over kjøkkenøy eller spisebord. Lykke til!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Så mange fine lamper :)
  Jeg er også på jakt etter en lampe til å ha over kjøkkenbordet. Men først må jeg ha på plass bordet og stolene, kan visst fort ta litt tid ;)

  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 3. Først av alt: Du har så utrolig god smak! Jeg repinner veldig, veldig mye (for mye?) av det du pinner! Så jeg håper det betyr at jeg også har litt god smak.. Hehe! Her tror jeg min favoritt er Herstal sine, og jeg ville valgt sort, for vi har sorte stoler, og hvitt bord. Gleder meg til å se hva du lander på!

  SvarSlett
 4. Enkle og fine lamper!
  Jeg har gjort meg noen erfaringer med lamper opp igjennom. Det gjør at jeg i tillegg til form og funksjon også er opptatt av praktiske ting som at lampene må være lette å rengjøre og det må være lett å skifte lysepære.
  Lamper med gjennomsiktig glass utenpå, slik som Belig, har lett for å se støvete ut, og på et kjøkken vil det sikkert også legge seg en hinne med fett på dem, som ikke vil se lekkert ut.
  Bare som et tips :)
  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 5. "Belid" skulle det selvfølgelig være! :)

  SvarSlett
 6. Liker Nude-lampene jeg! Du vet, store lyspærer med fargerike ledninger. Enkelt, men dekorativt! :)

  SvarSlett
 7. Lykke til -veit åssen det der er;) Jeg synes de fra Herstal var finest. Men du må ta det du liker best.Jeg valgte orasje flowerpots, og er veldig fornøyd:)

  SvarSlett
 8. Da vi skulle pusse opp, ble jeg så lamslått av alle valgene at jeg like godt hyrte en interiørdesigner. ET godt valg, selv om hun hadde det med å gå for litt dyre løsninger. Over kjøkkenøya har jeg gode, og ganske elegante spotter. Men vi har skråtak, og det var mye å ta hensyn til. De fra designdelicatessen er fine, men som jorun skriver, de er kanskje ikke så praktiske

  SvarSlett
 9. Forresten, jeg har ei lampesamling på pinterest jeg også, men jeg går for det meste for det litt mer aparte. Jeg har tre store octolamper på kjøkkenet også, men det er ikke over kjøkkenøya, vi har veldig stort kjøkken, men om du er interessert, se her: http://pinterest.com/liseb/lamps/

  SvarSlett
 10. Vet akkurat hvor vanskelig det valget er... synes de første var veldig fine :-)

  SvarSlett
 11. Jeg likte de øverste spesielt godt. Og de rett under. Men akk så mange valg man skal ta med nytt hus... Sikker på at du kommer til å få det knallfint uansett! Og du - tusen takk for de koseligste kommentarer både på bloggen og instagram! For en oppmuntring du er! Jeg setter skikkelig pris på dine godord altså! Og du fortjener alt av godord du også :) Du er super, Siw! Lykke til videre med byggeprosessen, så får vi bare håpe at det ikke blir utsatt videre.. Klem til deg!

  SvarSlett
 12. Dear blogger
  I like your blog
  It really is very useful and great

  --------------------------------
  welcome to my blog
  http://www.homedesign9.com/
  Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

  SvarSlett
 13. Heisann sveisann du, så utrolig koselig at du skal på bloggtreffet!! Gleder meg til å treffe deg også!! Skjønner godt at du sliter med å velge lamper blant disse fiiine godbitene - synes alle var fine jeg!! Ikke mye hjelp i det akkurat, men ekstra fin er de fra designdelicatessen! stor klæm!

  SvarSlett
 14. Jeg likte de øverste best, jeg! :)

  SvarSlett
 15. Jeg stemmer Herstal! Uten tviiiil, hehe;)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 16. Ja de var fina alle, likte kanskje førstemann best :D
  Sjølv drøyme eg om Caravaggio...

  Klem!

  SvarSlett
 17. Så bra at du fant lampeinnlegget mitt, så flere kunne få nytte av det fantastiske designlampekuppet!!! Selvsagt kan du linke tilbake, når du kommer så langt :)

  Vår lampe er kommet, og jeg slet med å bestemme meg hvilket rom som skulle bli "vinneren". Jeg valgte til slutt soverommet, for der var det mest akutt behov for bedre lys. Vi har veldig bra lys i klesrommet, men der er det ikke plass til å pakke tøy når vi skal reise. Det må jeg gjøre på senga, og da er det kjekt hvis man i det minste kan se hva slags farge man har på tøyet man plukker ut etterhvert. Min kjære synes det var litt tullete å "gjemme bort" lampa der, men da han fikk se lyset den gav ble han veldig fornøyd. Den lyser ikke opp taket, men har en mer konsentrert lysstråle. Vi har tre mørke vegger, og lampen ga dermed en koselig hulestemning, men med lys der jeg trenger det. Mer downlight effekt enn uplight effekt kan du si.

  Det blir spennende å se hvor dere plasserer dem!

  Når det gjelder kjøkkenlamper har jeg samme problem, jeg tviler på om jeg får lamper over øya på en stund - får ikke bestemt meg! Ellers er min erfaring, som noen over her også nevner, at på lamper med klart glass synes veldig raskt støv og fett. Byttet nettopp ut lampene over spisebordet på grunn av det, men likevel ønsker jeg meg NUD-liknende lamper over øya... Får bli med matt glass i tilfelle, og da hadde Liquid light lampen du hadde funnet over her vært ideele! Skulle gjerne funnet den på et tilbud lik Pulz-lampen, men det er vel litt i overkant optimistisk :)

  Lykke til videre i jakten, blir spennende å se huset ta form :)

  Klem Linnette

  SvarSlett
 18. Heisan og god morgen, Siw
  Valgets kvaler... jeg er helt umulig når det gjelder valg...får aldri bestemt meg, så ting tar lang tid ofte.
  Av lampene du viser liker jeg faktisk best Ellos jeg, enkel og ren i formen.
  Her hos oss trenger vi ny taklmape i lillestua og ukene går. Vi fyrer stearinlys og har en liten bordlampe, he,he.
  I kveld kommer Tina hit sammen med mange andre guttemammaer. Jeg skal i gang med å bake olvenboller nå og lage en god suppe med reker, lime, sukkerterter og annet. Alle tar med en liten ting hver og setter på matbordet. Veldig kjekt!
  Ha en knakende flott helg!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 19. Lamper er så sinnsykt vanskelig.. Gleder meg til å se hvilke du velger!

  Ønsker deg en fortsatt god helg!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 20. Fine lamper, ikke lett det der.
  Håper du finner ut av det, likte den nederste kanskje litt mer en de andre:)
  Ha en fin uke.
  Klem
  Liza

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din ♥

Har du ikke egen blogg, hak av for anonym

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...